Connect with us

Actualitat

Intervinguts 1.400 articles falsificats de marques de luxe en comerços de Sa Coma i Cala Egos

Intervinguts 1.400 articles falsificats de marques de luxe en comerços de Sa Coma i Cala Egos

La venda original dels mateixos productes requisats ascendiria a 170.000 euros, segons una estimació dels perits

La Guàrdia Civil va dur a terme divendres passat, un operatiu especial per al control de patents i marques, encaminat a prevenir la venda de falsificacions en diferents comerços dels nuclis turístics de Cala Egos, a Santanyí i Sa Coma, a Sant Llorenç.

Especialistes de la Patrulla Fiscal i Fronteres de la Guàrdia Civil de Porto Cristo, juntament amb tres perits de les marques afectades desplaçats expressament des de la Península, van desenvolupar l’operatiu especial en deu comerços, per al control d’aquesta activitat il·legal. Aquesta nova actuació en la qual s’han intervingut 1.400 articles de reconegudes marques de luxe, s’emmarca dins de l’operació anomenada “Low Cost” iniciada aquesta temporada d’estiu.

Durant la inspecció es van aixecar 30 actes per diferents infraccions a l’Agència Tributària, Llei de Protecció dels consumidors, activitats, consum, etc. La venda d’aquests productes originals en el mercat ascendiria a 170.000 euros, segons una estimació dels perits.

El cos policial recorda que amb aquesta mena d’actuacions no sols es pretén evitar la competència deslleial per a la resta de comerços i un perjudici per a les marques afectades, si no també defensar els drets dels consumidors.

Són tendència