Connect with us

Societat

Comet tres robatoris en diverses botigues de Manacor, en un d’ells se’n dur la caixa registradora i com que no va poder obrir-la la va abandonar al carrer

Comet tres robatoris en diverses botigues de Manacor, en un d'ells se'n dur la caixa registradora i com que no va poder obrir-la la va abandonar al carrer

L’home, que va resultar detingut, acumula prop d’un centenar d’antecedents

Els fets es remunten a la setmana passada. Agents de la Policia Nacional a Manacor, van procedir a la detenció d’un home de 48 anys d’edat, de nacionalitat espanyola, per tres delictes de robatoris amb força en diverses botigues de la ciutat.

La nit del dimarts de la setmana passada, es va produir un robatori amb força en una tenda de roba, per la qual cosa l’endemà l’amo del negoci va interposar la corresponent denúncia, en la qual li havien sostret, entre altres coses, una caixa registradora.

En el moment de la denúncia, els agents van poder fer entrega d’una caixa registradora a la víctima, amb doblers en el seu interior, ja que el presumpte autor no va poder obrir-la, i la va deixar tirada sota un vehicle estacionat en la via pública. L’avís d’un ciutadà va permetre que els agents poguessin recuperar-la.

Els agents que s’encarreguen de la recerca dels robatoris denunciats, van poder esclarir que l’ara detingut hauria comès altres robatoris en altres comerços dies abans.

El detingut acumula nombrosos antecedents policials, gairebé un centenar, per diversos motius, amb la particularitat que la gran majoria són per robatoris amb força en establiments.

Són tendència