Connect with us

Comunitat

Armengol diu que la recerca sobre un cas de discriminació lingüística en un centre de salut no està tancat

La presidenta Armengol no assumeix cap error

Després que la Conselleria de Salut considerés que la metgessa denunciada per discriminar una pacient que es va dirigir a ella en català va atendre la usuària de manera correcta

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assegurat aquest dilluns, sobre la denúncia a una metgessa de l’ambulatori de Son Pizà a Palma per discriminar una pacient que es va dirigir a ella en català, que “l’IB-Salut està fent la recerca d’aquest cas i que el cas no està tancat”.

Les declaracions d’Armengol s’han produït hores després que la Conselleria de Salut informés que el Servei de Salut considerava que la doctora denunciada va atendre a la pacient de manera correcta. En aquest sentit, la presidenta del Govern ha precisat que l’assumpte no pot donar-se per tancat, en declaracions facilitades pel Govern.

“S’està mirant què va succeir exactament, a l’hora de prendre les decisions que s’hagin de prendre i, òbviament, l’IB-Salut passarà aquesta informació a l’Oficina de Drets Lingüístics per a anar tots a la una en la defensa d’aquests drets”, ha afegit.

Armengol ha recalcat que la legislació garanteix que les persones es puguin dirigir en qualsevol de les dues llengües oficials i poder ser atesos pel funcionari també en qualsevol de les dues llengües oficials de la comunitat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència