Connect with us

Actualitat

Transports es compromet a resoldre els embussos que provoquen algunes aturades del bus a Manacor

Transports de Mallorca es compromet a resoldre els embussos que provoquen algunes aturades del bus a Manacor

La rambla del Rei en Jaume i el carrer de Conies, són els indrets del nucli urbà més afectats per aquesta incidència

L’Ajuntament de Manacor ha traslladat al Consorci del Transport de Mallorca (TIB) la preocupació dels veïnats del nucli urbà de la ciutat davant les molèsties que provoquen algunes les aturades habilitades fa uns mesos pel servei del bus de Transport Públic.

Pel que sembla, i segons ha reconegut el mateix Consistori, la rambla del Rei en Jaume i el carrer de Conies, són els indrets més afectats pels embussos que provoquen en el trànsit de vehicles.

El mateix Ajuntament de Manacor ha informat aquest dissabte, que el delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà, ha mantingut una reunió aquesta setmana amb tècnics del TIB per tal de tractar la situació i mirar quines solucions tècniques es poden trobar per tal de millorar el servei.

Els tècnics de l’entitat pública que pertany al Govern s’han compromès a estudiar possibles alternatives que en els pròxims dies seran comunicades al departament de Mobilitat de l’Ajuntament per tal que siguin consensuades.

“El transport públic forma part de la solució i no del problema”, ha declarat el delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà

El delegat de Mobilitat, Sebastià Llodrà, segons unes declaracions que recull la nota de premsa institucional, ha insistit en la importància estratègica que suposa l’aturada situada a l’altura del Molí d’en Polit, propera a l’Hospital de Manacor, així com del servei comarcal que ofereix TIB Mallorca des de Manacor. “El transport públic forma part de la solució i no del problema, per això celebram que el nou sistema de busos hagi augmentat les freqüències, les rutes i els passatgers, però no ens conformam i volem que si hi ha coses a millorar, s’abordin de la millor manera possible”, ha assegurat Llodrà.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència