Connect with us

Vist a les xarxes

Un estudi demostra que practicar sexe destapa el nas

Un estudi demostra que practicar sexe destapa el nas

Aquesta és la conclusió d’una investigació sobre 18 parelles d’equips alemanys, turcs i britànics

Aquest dijous a la nit, fidels a la seva cita de cada any, la Universitat Harvard va concedir els Ig Nobel, antagonistes dels de l’acadèmia sueca que premien cada any les investigacions científiques més sorprenents de la temporada. L’organització va recordar que són uns premis que volen fer riure i, després, pensar. Per cert, els guanyadors reben de premi el diploma Ig Nobel en PDF i un bitllet de 10 trilions de dòlars d’una moneda de Zimbàbue que ja no existeix.

Un estudi que ha resultat escollit entre els millors plantejava la següent pregunta: el sexe pot millorar la funció nasal? És una investigació sobre 18 parelles d’equips alemanys, turcs i britànics. La conclusió és que sí, que el sexe pot millorar la descongestió nasal, i afirmen els autors que pot ser tan efectiu com un medicament específic. A més, l’efecte pot durar fins una hora després d’haver fet l’amor.

Les barbes dels homes

Un altre dels estudis presentats va decidir fixar l’atenció en la utilitat de les barbes dels homes. Sempre havíem cregut que la barba estava relacionada amb alguns trets de masculinitat, però resulta que no. Aquest estudi afirma que la barba serveix de protecció de la cara i que va lligada a la protecció de zones vitals com el coll.

Són tendència