Connect with us

Actualitat

El batle de Manacor s’entera, tres setmanes després, que Nadal va ser eliminat de Wimbledon

Pedro Rosselló ha tingut tots aquests dies el cap molt entretingut amb els assumptes de partit i el seu futur polític més immediat

El batle de Manacor, Pedro Rosselló, dur quasi tot el mes de juliol dedicat en cos i anima a l’activitat política del partit. Les eleccions a la presidència del PP de Manacor li han llevat el dormir, diuen. Algunes fonts consultades per aquesta secció, han confirmat que alguns dies si s’ha deixat veure per devers l’Ajuntament, principalment els divendres que hi sol haver Comissió de govern remunerada. La resta de dies ha estat difícil topar-se amb ell a les dependències municipals. Reunions, telefonades, cotxe amunt cotxe avall…. El batle de Manacor ha tingut tots aquests dies el cap molt entretingut amb els assumptes de partit i el seu futur polític més immediat. La cosa ha arribat a tal extrem, que segons ens han assegurat les mateixes fonts, fins ahir la primera vara de Manacor no va tenir constància de què el tenista Rafel Nadal havia estat eliminat a Wimbledon. I això que el partit en qüestió es va disputar el passat dia 10 de juliol, ara es compleixen vint dies de la feta esportiva. Aquesta sembla haver estat l’excusa utilitzada pel batle de Manacor a l’hora de justificar el fet que l’Ajuntament de Manacor avui en dia encara no ha hagi estat capaç d’organitzar ni una festa ni una breu recepció al tenista manacorí després d’haver guanyat el passat mes de juny el seu desè Roland Garros.

El batle, Pedro Rosselló, en declaracions a aquest mitjà va deixar clar que la festa tindria lloc després de la participació del tenista al torneig londinenc. D’aquesta manera el batle va intentar desmentir una informació del tot certa publicada a defrancdigital.com a on s’informava que l’entorn del tenista havia posat emperons a l’Ajuntament de Manacor a l’hora d’organitzar una recepció. El tenista ja fa setmanes que es troba a Manacor preparant la seva pròxima participació en els tornejos de Montreal i Cincinnati.

El batle esgota els seus últims mesos al capdavant de la batlia i dur camí de ser recordat únicament per la impopular vaga en el servei de la recollida de fems.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència