Connect with us

Actualitat

El nou servei municipal de WhatsApp de Manacor es va estrenar el primer dia amb més de 400 interaccions

El nou servei municipal de WhatsApp de Manacor es va estrenar el primer dia amb més de 400 interaccions

La majoria de les accions dutes a terme pels ciutadans van ser consultes al voltant dels serveis que ofereix l’aplicació

El nou servei de comunicació de l’Ajuntament de Manacor, via WhatsApp i que va ser presentat el passat dimecres, va registrar més de 400 interaccions a les poques hores que fos presentat. Així ho ha confirmat el delegat de Comunicacions, Carles Grimalt, qui ha destacat l’alt nombre d’interaccions que es van produir el mateix dia de la seva estrena.

Segons ha explicat Grimalt, “la majoria de les accions realitzades pels propis usuaris van estar relacionades sobre la consulta de les diferents prestacions que ofereix. En veritat, pràcticament no es van rebre incidències”. Grimalt, ha volgut reiterar i recordar als usuaris, que només s’atenen les incidències que són comunicades mitjançant text o fotografies. No són atesos els missatges d’àudio, que en alguns casos s’han rebut durant aquests primers dies.

Cal recordar, que aquest nou servei d’atenció a la ciutadania ve a substituit a l’aplicació per a comunicar incidències que es va posar en marxa a principis de la present legislatura i que no va donar els resultats que s’esperaven ja que tenia un format excessivament rígid que no permetia la interacció amb els ciutadans.

El Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Manacor funciona amb el número de WhatsApp 674 03 59 21. Una vegada l’usuari ha gravat aquest contacte al seu telèfon, ja pot escriure al servei, on li apareixerà un menú amb els següents apartats:

1. Informació municipal
2. Pregunta al batle
3. Comunicació d’incidències
4. Bústia de la ciutadania
5. Informació COVID
6. Les meves preferències
7. Finalitzar

El servei compta amb tres bústies importants: Pregunta al batle, Comunicació d’incidències i Bústia de la ciutadania.

Són tendència