MÉS rebutja l'ampliació de l'aeroport de Palma i exigeix que el projecte sigui retirat
Connect with us

Comunitat

MÉS rebutja l’ampliació de l’aeroport de Palma i exigeix que el projecte sigui retirat

MÉS rebutja l'ampliació de l'aeroport de Palma i exigeix que el projecte sigui retirat

Segons el coordinador, Antoni Noguera, la retirada del projecte d’ampliació d’El Prat a Barcelona confirma que és possible fer el mateix a Son Sant Joan

El coordinador de Més per Mallorca, Antoni Noguera ha reiterat aquest dijous el rebuig de la formació a qualsevol ampliació de l’aeroport de Palma encaminada a absorbir més de trànsit aeri. Segons Noguera, la retirada del projecte d’ampliació d’El Prat a Barcelona confirma que és possible fer el mateix a Son Sant Joan i ha exigit al govern de Sánchez “la retirada immediata d’un projecte clarament perjudicial per a les Illes Balears”.

Noguera ha recordat que, a proposta de MÉS, el Parlament de les Illes Balears ja s’ha pronunciat en dues ocasions en contra de la ampliació i ha reclamat que qualsevol intervenció en aquesta infraestructura “ha de ser consensuada amb el Govern de les Illes Balears”. Segons Noguera, “resulta inexplicable que des de Madrid es tengui en compte el rebuig social i institucional d’uns territoris i d’altres no. Volem i reclamam el mateix tracte. És una nova evidència que el pes polític dels partits estatals es nul”.

Davant tot això, el coordinador ecosobiranista ha instat el govern estatal a recular en les seves intencions seguir endavant amb un projecte que preveu un increment del 14% del trànsit aeri.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com