Connect with us

Oci i Cultura

Capdepera decideix suspendre un any més la Mostra de la Llampuga

Capdepera decideix suspendre un any més la Mostra de la Llampuga

“Després d’haver estudiat l’augment de contagis que s’han produït en altres municipis on s’han celebrat esdeveniments amb gran afluència de públic”, segons la versió de l’Ajuntament

Capdepera, tal com ja va succeir l’any passat, tampoc celebrarà aquest any la Mostra de la Llampuga. Des de l’Ajuntament gabellí s’ha justificat la decisió “després d’haver estudiat l’augment de contagis entre altres localitats on s’han celebrat esdeveniments amb gran afluència de públic”.

El Consistori diu que ha pres aquesta decisió com a mesura de protecció enfront de la ciutadania.

La Fira Gastronòmica de Cala Rajada és un esdeveniment molt important i enguany havia d’arribar a la seva 20a edició; mostra que durant anys ha aconseguit fer-se un nom destacat dins el calendari firal de Mallorca i que suposa un aparador molt important per al municipi i el comerç de la zona.

El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha reconegut la seva preocupació “davant el fort impacte econòmic derivat d’aquesta suspensió, que suposaria uns dies de molta activitat econòmica i comercial pel que fa al comerç local i al teixit empresarial del municipi”.

Són tendència