Connect with us

Comunitat

El Govern rebaixa les restriccions en parcs, platges, noces i trobades socials, esportives i culturals

El Govern rebaixa les restriccions en parcs, platges, noces i trobades socials, esportives i culturals

També s’ha decidit suprimir l’obligatorietat d’emplenar el formulari QR a l’arribada a les illes per a aquells viatgers que disposin de certificat covid

El Govern ha decidit suavitzar algunes de les restriccions existents actualment en el territori. Aquest és el cas de l’horari de tancament dels parcs infantils, parcs públics i platges que a partir d’ara serà a partir de la mitjanit i fins a les 6 del matí, quan fins ara el tancament estava fixat a partir de les 22 hores.

Pel que respecta a les noces i vetlles, es permetrà la participació de 100 persones en interior i 200 en exterior, amb fins i tot fòrum màxim del 50%; quan fins ara eren màxims de 50 i 120 persones, respectivament.

En l’àmbit de l’esport, el Govern introdueix la “recomanació” que per a accedir a instal·lacions esportives, els esportistes majors de 12 anys estiguin vacunats o bé hagin passat la covid en els sis mesos anteriors o presentin una prova negativa.

També s’autoritzessin esdeveniments esportius amb un màxim de 3.000 persones a partir de l’1 de setembre.

Pel que respecta al trànsit de passatgers en ports i aeroports de Balears, s’ha decidit suprimir l’obligatorietat d’emplenar el formulari QR a la seva arribada a les illes per a aquells viatgers que disposin de certificat covid.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com