Connect with us

Societat

Un patinet elèctric atropella una dona a Cala Millor

L’incident va tenir lloc aquest dilluns capvespre; dues joves turistes van poder ser identificades pel fet

Atropellament en el passeig de Cala Millor. Els fets succeïren ahir capvespre, quan una dona que circulava per la zona va ser envestida per un patinet que circula a força velocitat i que sobre el qual hi circulaven dues joves turistes que poc després pogueren ser identificades per la Policia Local de Son Servera, segons ha informat IB3.

Una ambulància va haver de traslladar-se fins al lloc dels fets per poder atendre a la víctima, que finalment va ser traslladada a un centre hospitalari, però està fora de perill.

El cas posa en evidència la difícil convivència dels vianants amb els vehicles de dues rodes. I un urbanisme que va incorporant sobre la marxa més carrils bici i senyalitzacions noves a les voreres.

Precisament, fa només uns dies la pròpia Policia Local de Son Servera divulgava a través de les seves xarxes socials aquesta sèrie de recomanacions entorn de l’ús dels patinets.

Precisament, fa només uns dies la pròpia Policia Local de Son Servera divulgava a través de les seves xarxes socials aquesta sèrie de recomanacions entorn de l'ús dels patinets.

Són tendència