Connect with us

Actualitat

Llucmajor restaurarà el Molí d’en Gaspar

L’inmoble podrà ser rehabilitat gràcies a un conveni entre Ajuntament i Consell

El Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Llucmajor signaran un protocol de col·laboració per tal de dur a terme les tasques de restauració del Molí d’en Gaspar i de les eines agrícoles agrupades a aquest immoble.

La directora insular de Patrimoni, Kika Coll, visità el molí acompanyada de la tècnica especialista Aina Serrano i es reuní amb els regidors Jaume Tomàs i Lluís Segura, de l’Ajuntament de Llucmajor, per tal de posar en marxa els treballs de restauració del Molí d’en Gaspar.

La tècnica del Consell ha efectuat una primera avaluació de l’estat de l’immoble i de la maquinària i ha confirmat que la setmana qui ve començaran les primeres tasques.

Coll s’ha compromès a fer-se càrrec de la mà d’obra i de les actuacions especialitzades de restauració, que inclouran el capell i els antenals del molí i també a fer la restauració de totes les eines agrícoles que es troben dipositades dins del molí, perquè puguin ser objecte de visita un cop restaurades i catalogades.

Els serveis jurídics del Consell preparen el protocol de col·laboració entre Consell i Ajuntament per tal que totes les feines es puguin dur a terme durant els propers mesos.

Són tendència