Connect with us

Esports

Conecta Balear, Ushuaïa i el Feníe Energía, disputaran el Trofeu Ciutat de Manacor 2021 de voleibol

Conecta Balear, Ushuaïa Voley i el Feníe Energía Mallorca, disputaran el Trofeu Ciutat de Manacor 2021 de voleibol

Els dies 11 i 12 de setembre en el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal

El Poliesportiu Miquel Àngel Nadal acollirà el cap de setmana de l’11 i el 12 de setembre el Trofeu Ciutat de Manacor de Voleibol 2021, que patrocina l’Ajuntament de Manacor. En total seran tres partits que es disputaran per donar inici a la pretemporada. El primer, dia 11 de setembre a les 18 h entre el Conecta Balear CV Manacor i l’UD Ushuaïa Volley, seguits del 12 de setembre a les 11 h el Feníe Energía Mallorca Voley Palma i l’UD Ushuaïa Volley i el mateix dia a les 18 h el Conecta Balear CV Manacor contra el Feníe Energía Mallorca Voley Palma.

Una representació del CV Manacor ha assistit a la presentació del Trofeu Ciutat de Manacor 2021 de Voleibol aquest dilluns migdia a l’Ajuntament de Manacor, juntament amb el president sortint del club, Andreu Mesquida, el batle de Manacor, Miquel Oliver i el delegat d’Esports, Artur Aguiló.

El capità de l’equip manacorí, Miquel Gallego ha explicat que l’equip ja du dues setmanes d’entrenaments bastant intenses en les que els nous jugadors ja s’han començat a adaptar, pel que creu que arriben «bastant bé» al trofeu. «Nosaltres no l’hem guanyat mai, però sortirem a competir i a jugar a totes», ha declarat.

Enguany els partits del Trofeu Ciutat de Manacor 2021 podran comptar amb l’assistència de públic, però degut a les mesures sanitàries l’aforament màxim serà del 50%.

Són tendència