Connect with us

Societat

Així pots saber el contingut d’un àudio de WhatsApp sense necessitat d’escoltar-lo

La Policia decideix investigar missatges a les xarxes sobre un suposat col·lapse a l'Hospital de Manacor per un repunt de contagis

Davant la possibilitat de traslladar un missatge sense necessitat d’escriure s’han convertit en un recurs molt utilitzat pels usuaris

Els missatges d’àudio van arribar a l’aplicació de missatgeria WhatsApp ara fa gairebé 9 anys, i davant la possibilitat de poder enviar un missatge a un dels teus contactes sense necessitat d’escriure s’han convertit en un recurs molt utilitzat pels usuaris d’algun temps ençà.

Al llarg dels passats mesos, els missatges de veu han sofert diversos canvis, com per exemple la reproducció d’àudios al doble de velocitat, les ones que van ser eliminades i la funció que permet escoltar les nostres pròpies notes de veu, abans de ser enviades.

En el teu llistat de contactes, pot ser que tinguis a algun usuari que sol enviar-nos notes de veu de molt llargues, com si es tractés d’una cridada telefònica.

Des de fa uns dies existeix la possibilitat de conèixer el contingut d’un àudio sense necessitat de ser escoltat íntegrament.

Abans de res, has de descarregar-te l’aplicació ‘Transcribe para WhatsApp’ en dispositius Android i ‘Transcrypto audio transcriber’ per a mòbils iOS.

Una vegada descarregada, obris l’aplicació i acceptes els permisos perquè pugui accedir als missatges de veu de dita aplicació. A continuació, has d’obrir WhatsApp i has d’ingressar a una conversa individual o de grup on hi hagi qualque àudio. Fes clic a la nota de veu durant alguns segons fins que es trobi ombrejada. Posteriorment, en la part superior dreta toca els tres punts verticals. Ens trobarem dues opcions: ‘Info’ i ‘Compartir’, pressiona la darrera. S’obrirà una nova finestra on hauràs d’escollir l’app que transcriurà l’àudio.

Finalment, només queda esperar que l’aplicació faci la seva feinal, la demora depèn de la quantitat de temps que duri l’àudio.

Són tendència