Connect with us

Actualitat

Maria Antònia Sansó, nova presidenta de la Junta Local del PP de Manacor

Antoni Mercant, nou secretari general

Maria Antònia Sansó ha estat proclamada aquest dijous, nova presidenta de la Junta Local del Partit Popular de Manacor amb el 100% de vots favorables dels 221 afiliats que han participat al congrés local del PP. Sansó, en el seu primer discurs com a presidenta, ha animat a tots els afiliats a “treballar junts per tornar a governar a Manacor el 2019”. A més, ha tingut paraules d’agraïment per al president del Partit Popular de les Illes Balears, Biel Company, i per al fins ara president del PP de Manacor, Nofre Ferrer, destacant l’esforç de tots dos “per seguir fent gran el partit”.

En la seva intervenció, el president Company ha destacat la capacitat d’integració i de treball del PP de Manacor “que ha aconseguit una única candidatura amb la qual es renova una junta molt important per al conjunt del PP de les Illes Balears”. 

La presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, ha escollit a Antoni Mercant com a secretari general i la resta d’integrants de la direcció de la junta són Xisco Vaquer, Víctor Codina, Cati Barceló, Tomeu Rosselló, Alicia Huertas, Colau Gómez, Lluís Fullana, Biel Bosch, Cati Darder, José Antonio Argiz, Cristina Bosch, Bernadí Bou, Miquel Puigserver, Toni Sureda, Martí Nadal, Remedios Racó, Jaume Febrer, Marga Fuster, Catalina Sureda, Maria Bel Bauzá i Pedro Rosselló.

Són tendència