Connect with us

Actualitat

Aquest és el solar que acollirà la nova residència de Sant Llorenç que disposarà de 60 places

Aquest és el solar que acollirà la nova residència de Sant Llorenç que disposarà de 60 places

El batle, Mateu Puigròs, ha destacat que l’espai cedit per l’Ajuntament disposa de 7.000 metres i que el conveni per signar amb el Govern està en fase de redacció i aprovació

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, acompanyades del batle de Sant Llorenç des Cardassar, Mateu Puigròs, han visitat aquest divendres el solar on es construirà la nova residència per a persones grans dependents, que també han presentat. La residència tindrà inicialment 60 noves places distribuïdes en mòduls de 20 places que permetran una millor convivència i atenció individualitzada per al resident.

Armengol ha agraït a l’Ajuntament de Sant Llorenç el seu compromís «amb una política clau, com és l’atenció a les persones majors d’una manera molt més integral i propera als seus municipis» i ha valorat el fet que aquesta infraestructura es finançarà amb fons europeus.

Per la seva banda, la consellera Fina Santiago, ha fet esment en que les dimensions del solar permeten construir-hi 120 places, però inicialment se’n construïran 60, repartides en mòduls de 20 places.

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, ha destacat que el solar en qüestió compta amb més de 7.000 metres i que el conveni per signar amb el Govern està en fase de redacció i aprovació.

Aquest és el solar que acollirà la nova residència de Sant Llorenç que disposarà de 60 places

El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, durant l’acte de presentació celebrat aquest divendres.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar cedirà la propietat del solar per a la construcció de la nova residència, per mitjà d’un conveni, a la Conselleria d’Afers Socials i Esports, concretament al Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears.

Les places es podran ampliar fins a un màxim de 120 i passaran a formar part de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència de les Illes Balears, com a mínim durant 30 anys.

El Consorci es farà càrrec de la construcció de l’immoble en el termini màxim de 5 anys, amb una inversió prevista de 5,7 milions d’euros.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència