Connect with us

Actualitat

Detingut l’autor de diversos robatoris en habitatges, entre ells a Son Verí (Llucmajor)

Detingut l'autor de diversos robatoris en habitatges, entre ells a Son Verí (Llucmajor)

Acumula diversos arrestos per fets similars, sent considerada una persona violenta

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció d’un home major d’edat, com a presumpte autor d’un delicte continuat de robatoris amb força en domicilis.

Agents de la Guàrdia Civil van iniciar una recerca arran de diferents denúncies rebudes per robatoris en propietats privades de Calvià, Marratxí i Llucmajor, on l’ara detingut accedia en els domicilis quan els residents es trobaven a l’interior.

La seva detenció ha permès esclarir fins a 8 robatoris. Entre aquests, destaca el cas del passat dilluns, 30 d’agost, quan a altes hores de la matinada, accedia a un domicili de la zona de Son Verí, en el municipi de Llucmajor, on va ser gravat per les càmeres de seguretat de l’habitatge, sent sorprès pels propietaris de l’immoble els quals es van despertar exaltats pel renou. Aquest últim robatori va provocar una alarma social entre els veïnats de l’esmentada zona.

Aquesta persona que ja va ser detinguda per la Guàrdia Civil en dues ocasions anteriors per fets similars. És considerada una persona violenta i en el moment de la detenció en un barri de Palma, va enfrontar-se als agents fins que va poder ser reduït. Entre les seves pertinences es van trobar un ganivet de grans dimensions, així com diverses eines per a manipular panys

Són tendència