Connect with us

Esports

Enric Mas torna a ser segon

Enric Mas torna a ser segon

“Hem salvat un dia molt complicat. No podem estar emocionats amb el resultat”, ha declarat el ciclista artanenc després de la dura etapa d’avui

Enric Mas ha recuperat la segona posició en la classificació general que ja va ostentar després de dues etapes prèvies de la Volta a Espanya després de viure una jornada molt dura, marcada per la duresa del recorregut, la pluja, el fort ritme de la carrera i el decidit atac de Bernal i Roglic a 60 quilòmetres de la línia d’arribada.

Una etapa que per moments semblava que pintava molt malament per als interessos de l’equip Movistar i del mateix Enric Mas, però que en els metres finals ha vist recompensat la seva paciència i el ciclista d’Artà torna a ser 2n de la general.

En aquest sentit, el mateix ciclista deia en declaracions servides pel seu equip que “hem salvat un dia molt, molt complicat. Una jornada molt exigent, en la qual no hi ha hagut escapada; l’equip Jumbo ha estirat molt fort i ha neutralitzat qualsevol intent per la nostra part”.

La 17a etapa de la Volta, de 185,8 quilòmetres, ha estat marcada per l’atac d’Egan Bernal, seguit de Primoz Roglic, que continua encapçalant la prova. Mentres tant, Movistar salva de moment el podi amb Mas i López, segon i tercer respectivament a falta de només quatre etapes.

Són tendència