Connect with us

Actualitat

Les escoles de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi impartiran l’assignatura de religió islàmica

Les escoles de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi impartiran l'assignatura de religió islàmica

Serà en català

La Conselleria d’Educació ha informat aquest dimarts de les principals novetats que inclourà l’inici del nou curs escolar 2021-22. La més destacada és que tres centres educatius de Mallorca, Es Puig (Lloseta), Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi impartiran per primera vegada l’assignatura de religió islàmica. Segons ha explicat el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, la mesura s’aplicarà perquè així ho estableix la normativa estatal d’Educació, per tal de “reconèixer i ampliar drets, no restringir-ne”. Per començar només 150 alumnes d’infantil i primària dels esmentats centres rebran l’assignatura, que s’impartirà en català.

Una altra de les novetats de l’inici del nou curs, és que els pares podran tornar a entrar a les escoles per acompanyar els fills (sempre amb mascareta). I el segon és que els alumnes vacunats que siguin contacte estret ja no hauran de fer quarantena.

Més novetats del nou curs escolar: els pares podran tornar a entrar a les escoles per acompanyar els fills i els alumnes vacunats que siguin contacte estret ja no hauran de fer quarantena

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència