Connect with us

Comunitat

Recuperades diverses joies robades en una joieria de Can Picafort el passat mes de juliol

Recuperades diverses joies robades en una joieria de Can Picafort el passat mes de juliol

L’autor va poder ser detingut quan pretenia abandonar l’illa

La Guàrdia Civil detenia el passat 13 de juliol a un home que havia comès un atracament en una joieria de Can Picafort, en el municipi de Santa Margalida. Amb la cara tapada, l’autor amenaçava amb una arma curta al propietari al qual li va sostreure joies i el seu vehicle, amb el qual va fugir del lloc dels fets, deixant-lo abandonat poc després en un dels carrers del nucli costaner, on presumiblement tenia estacionat un altre cotxe.

La seva intenció era abandonar l’illa de Mallorca cap a la Península quan va ser detingut per la Guàrdia Civil. Per aquests fets continua ingressat a la presó.

En dos registres domiciliaris els agents van recuperar televisors i bicicletes producte d’altres robatoris de l’implicat, comesos en hotels i comerços, tot valorat en 40.000 euros que van ser retornats als seus propietaris.

Els investigadors van seguir amb la recera i divendres passat dia 27 d’agost, amb autorització judicial i presència del detingut, els guàrdies civils van registrar el vehicle amb el qual pretenia abandonar Mallorca, trobant 4 dobles fons, en un d’ells van trobar un embolcall que contenia part de les joies sostretes en l’atracament.

Són tendència