Connect with us

Esports

Marcus Cooper i Xisca Tous, rebran ajudes com a esportistes d’elit i alt nivell

Marcus Cooper i Xisca Tous, rebran ajudes per tal de preparar la seva participació en els Jocs Olímpics de Tòquio

Afers Socials i Esports ha habilitat una partida de 840.000 € per a facilitar l’entrenament i l’accés a les competicions l’any 2021 a un grup d’esportistes destacats

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, mitjançant la Direcció General d’Esports, ha condedit els ajuts dirigits als esportistes destacats de les Illes Balears per facilitar i millorar els seus mitjans d’entrenament i el seu accés a les competicions l’any 2021.

En total, són 245 els esportistes de les Illes Balears que es beneficien d’aquesta convocatòria, amb noms destacats com, Joan Cardona, Caridad Jerez, Marcus Cooper, Maria i Andrea Perelló, Alejandro Sánchez, Úrsula Pueyo, Marc Tur, Xisca Tous i Mario Mola.

Els imports dels ajuts són fins a un màxim de 20.000 euros per esportista i depenen dels resultats esportius aconseguits pel sol·licitant entre l’1 de gener de 2019 i el 31 de desembre de 2020.

De fet, una de les novetats d’aquesta convocatòria és que degut a que la pandèmia de la COVID19 va provocar que al 2020 es suspenguessin moltes competicions, a la convocatòria d’enguany, com a excepció, els esportistes han pogut presentar resultats de 2019.

La dotació de la convocatòria és de 840.000 euros, 140 mil euros més que a l’anterior convocatòria.

Són tendència