Connect with us

Vist a les xarxes

L’última tempesta descarrega molta aigua a Mallorca en pocs minuts

L'última tempesta descarrega molta aigua a Mallorca en pocs minuts

Les temperatures diürnes s’han suavitzat i les nits seran una mica més fresques

Una intensa tempesta ha creuat Mallorca aquest dilluns al matí, provocant algunes inundacions puntuals en alguns punts del territori. S’han recollit fins a 22 litres en el port de Palma, 19 en l’aeroport, 12 a Llucmajor i 11 a Son Bonet, en un breu espai de temps. Pel que respecta a la zona del Migjorn de Mallorca, en diferents municipis s’han recollit entre 6 i 8 litres/m². En el Llevant, la incidència ha estat mínima deixant registres entre 2 i 4 litres /m². Les zones més afectades per la tempesta han estat el sud i sud-oest de l’illa.

Les zones més afectades per la tempesta han estat el sud i sud-oest de l’illa

L’arribada de pluja ha permès suavitzar les temperatures diürnes, amb màximes que com a mitjana general no han superiors als 28 °C. Aquesta baixada de temperatures es deixarà sentir de forma més notable a partir d’aquesta mateixa nit amb mínimes de 21 °C.

Aquest dimarts es preveu un cel molt més destapat i un ambient més tranquil.

A mitjan setmana, nou canvi de temps

A partir de dijous, alguns models sobre la previsió del temps no descarten la possibilitat que es pugui produir un embossament d’aire fred a les capes altes de l’atmosfera que podria afectar a les Illes, fet que podria provocar novament l’arribada de noves tempestes que en alguns punts podrien arribar a ser intenses.

Són tendència