Connect with us

Comunitat

El Govern decideix reduir en una hora les limitacions nocturnes a Mallorca

La Justícia tomba el certificat de vacunació per entrar a bars i restaurants

A partir d’ara, les reunions entre no convivents queden limitades a quatre hores: de les 2 de la matinada a les 6 del matí

Atesa la millora de la situació epidemiològica i assistencial, la Conselleria de Salut i Consum ha dictat una resolució per la qual es redueixen en una hora les limitacions nocturnes a Mallorca, les quals seran a partir d’ara entre les 2.00 de la matinada a les 6.00 hores del matí. El Consell de Govern també ha decidit ampliar l’ocupació màxima de les taules d’establiments d’entreteniment, restauració i oci nocturn que estableix el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19, que passa a ser de 8 persones en els interiors i de 12 persones en els exteriors.

Les dades epidemiològiques a dia 26 d’agost que recull la resolució indiquen que la incidència acumulada a 14 dies per cada 100.000 habitants era de 355,3 a Mallorca; de 264,5 a Menorca; de 550,6 a Eivissa i de 361,2 a Formentera.

Pel que fa a la situació assistencial, a Mallorca, l’ocupació de llits crítics era del 22,1 %, mentre que l’ocupació de planta era del 6 %.

També es modifica l’ocupació màxima per taula dels establiments d’entreteniment, restauració i oci nocturn, que passa a ser de 8 persones en els interiors i de 12 persones en els exteriors

Són tendència