Connect with us

Comunitat

Una batussa a la Plaça d’Espanya de Palma, entre uns 50 joves, acaba amb 2 detinguts

Una batussa a la Plaça d'Espanya de Palma entre uns 50 joves, acaba amb 2 detinguts

Els fets van tenir lloc dissabte passat, minuts després de les 21 hores de la nit

Dissabte passat, agents de la Policia Nacional van procedir a la detenció de dos joves, un de 19 anys d’edat d’origen algerià, i un altre menor d’edat, per un delicte de lesions i amenaces, a un altre grup de joves.

Els fets van tenir lloc dissabte passat minuts després de les 21 hores, quan van entrar múltiples cridades telefòniques al 091, alertant que s’estava produint una batussa a la Plaça Espanya entre uns 50 joves.

A l’arribada de diferents agents de la Policia Nacional no es va localitzar res ni a ningú relacionat amb la batussa, i a les 21.45 hores, el cos policial va tornar a ser alertat de la mateixa situació en el mateix indret del centre de la ciutat.

Quan els agents es van desplaçar fins al lloc per segona vegada, van poder observar a un grup de joves i es van entrevistar amb ells. Els testimonis van manifestar que durant diversos dies, un grup de joves d’origen magrebí i algerians, els estaven amenaçant i agredint amb pals i navalles, i que dissabte passat, i per sorpresa, els mateixos individus havien tornat a aparèixer per la mateixa zona armats amb pals i navalles, resultant alguns d’ells agredits, havent d’abandonar el lloc de manera precipitada.

Mentre els agents s’entrevisten amb diferents testimonis en la zona, corroborant que hi havia hagut una batussa entre dos grups de persones, de nou els agents van escoltar molt de renou en les inmediacions de l’Estació Intermodal de Palma, podent observar com el presumpte grup agressor corria darrere d’un altre grup de joves.

Minuts després d’aquests fets, van poder procedir a la detenció de dos joves, un d’ells menor d’edat, per un delicte de lesions i amenaces. No es descarten noves detencions relacionades amb els fets.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència