Connect with us

Esports

El Conecta Balear CV Manacor presenta tres noves incorporacions per a la pròxima temporada

El Conecta Balear CV Manacor presenta tres noves incorporacions per a la pròxima temporada

Raymond Barsemian, Víctor Méndez i Sergio Ramírez han signat aquest divendres els seus respectius contractes en les dependències del principal patrocinador de l’equip

El Conecta Balear CV Manacor afronta la seva quarta temporada en la Superlliga de Voleibol amb un equip de garanties. Aquest mateix divendres ha anunciat tres nous reforços per a l’equip que dirigeix Lluís Molada. Es tracta dels jugadors Sergio Ramírez i Víctor Méndez, procedents de l’Ushuaïa Ibiza Voley, i del jugador nord-americà, Raymond Barsemian, procedent de la Crescenda, de la Lliga Universitària.

Ramírez dirigirà el joc en la seva condició d’armador, mentre que Méndez ve a reforçar l’eix central de l’equip. Per part seva, Barsemian defensarà la seva posició d’oposat. Els tres han mostrat la seva satisfacció i il·lusió per pertànyer a les files de l’equip manacorí alhora que han reconegut que l’inici de la pretemporada està sent dura i intensa.

Els tres últims reforços han estat presentats oficialment aquest divendres en les oficines de l’empresa de telecomunicacions de Manacor, Conecta Balear, principal patrocinador un any més de l’equip.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com