Connect with us

Vist a les xarxes

Alternativa per Artà carrega contra el conseller de Medi Ambient: “Partiu si no podeu fer res més”

Alternativa per Artà carrega contra el conseller de Medi Ambient: "Partiu si no podeu fer res més que no pugui fer el PP quan torni a governar"

Denuncien actes de vandalisme per poder aparcar a Caloscamps i recorden a Miquel Mir la voluntat política de crear més places turístiques a la zona d’Es Canons

La formació Alternativa per Artà, grup que forma part de l’actual pacte de govern en el Consistori artanenc, ha escrit un missatge contundent a Twitter dirigit principalment contra l’actual conseller de Medi Ambient del Govern, Miquel Mir (MÉS per Mallorca).

Dita formació denuncia en la mateixa piulada els aparcaments il·legals existents a la zona de Caloscamps, i els actes de vandalisme que haurien protagonitzar alguns usuaris d’aquest indret costaner a l’hora de voler estacionar el cotxe en la zona. Adjuntem unes imatges que posen de manifest aquests fets.

Aprofiten la denúncia per criticar durament la suposada intenció política de l’actual conseller Mir sobre la possibilitat de facilitar la creació de més places turístiques a la zona d’Es Canons i d’autoritzar més places d’aparcament. El text també convida al responsable polític, i a la formació que representa, a abandonar les tasques de govern: “Partiu si no podeu fer res més que no pugui fer el PP quan torni a governar”.

Són tendència