Connect with us

Vist a les xarxes

Els Mossos difonen la fotografia del pare que va matar al seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona

Els Mossos difonen la fotografia del pare que va matar al seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona

Després de la cerca infructuosa del sospitós, que va aconseguir fugir de l’establiment després d’advertir a la seva exparella del que havia fet

Els Mossos d’Esquadra ha divulgat avui capvespre la imatge i les dades personals de Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, l’home de 44 anys que aquest dimarts a la nit va assassinar el seu fill de dos anys i nou mesos, en una habitació de l’hotel Concòrdia de Barcelona .

La decisió, autoritzada pel jutge que instrueix la causa i que ha decretat el secret del sumari, es produeix després de les primeres 20 hores de recerca infructuosa del sospitós, que va aconseguir fugir de l’establiment després d’advertir a la seva exparella del que havia fet.

En la comunicació dels Mossos on es demana la col·laboració ciutadana, es descriu al presumpte assassí del nin com un home de 44 anys, 1,78 centímetres d’altura, pèl rapat, barba retallada,complexió atlètica i ulls marrons. Així mateix, es demana a aquell que ho vegi, que contacti amb el telèfon d’emergències 112.

Publicitat

ÚLTIMES NOTÍCIES

Publicitat

PUBLICITAT

Són tendència