Connect with us

Comunitat

Un home és detingut després d’amenaçar amb tirar-se des d’un cinquè pis a Inca

Un home és detingut després d'amenaçar amb tirar-se des d'un cinquè pis a Inca

Havia infringit una ordre d’allunyament per tercera vegada en tres dies

La Guàrdia Civil va detenir en la matinada del passat dilluns a Inca, a un home marroquí de 34 anys que havia infringit una ordre d’allunyament per tercera vegada en tres dies, i que en ser localitzat va amenaçar amb tirar-se des d’un cinquè pis, per a evitar la seva detenció.

Els fets van ocórrer devers les 22 hores del vespre, quan una patrulla de la Guàrdia Civil d’Inca que realitzava protecció a una víctima de Violència de Gènere, s’adonava que l’home (pel qual es realitzava la protecció a la víctima), es trobava a l’exterior del balcó d’un habitatge situat a la mateixa alçada del pis de la víctima. En veure’s descobert, l’home es va enfilar en el mur del balcó i va amenaçar amb tirar-se al buit si intentaven detenir-lo, exhibint una arma blanca de manera intimidatòria.

Personats en el lloc dels fets, diversos efectius de bombers, ambulàncies, un negociador de la Guàrdia Civil i acordonada la zona, després de dues hores d’intensa negociació, l’home es va desfer del ganivet rebaixant la tensió, però insistia a no ser detingut.

Després de deposar la seva actitud i ser arrestat per aquests fets, va ser ingressat en l’Àrea de Psiquiatria de l’Hospital Comarcal d’Inca, on va ser donat d’alta l’endemà i, una vegada posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció es va decretar el seu ingrés a la presó.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència