Connect with us

Actualitat

El Bloc demana que l’Ajuntament de Felanitx presenti una esmena a la totalitat al Pla General de PortsIB

El Bloc demana que l'Ajuntament de Felanitx presenti una esmena a la totalitat al Pla General de PortsIB

Principalment per les actuacions que es contemplen executar dins de la badia de Portocolom

El Bloc per Felanitx fa comptes presentar en el pròxim ple municipal una moció on s’insta a la resta de grups polítics a posicionar-se en contra del futur Pla General de PortsIB que actualment es troba en període d’exposició.

Dita formació es mostra contrari a la major part de les actuacions que l’entitat portuària preveu executar en la badia de Portocolom. Fan referència a la creació d’una rampa de varada i un aparcament a la Bassa Nova, l’ampliació del moll comercial amb l’excusa de fer un millor abric als pantalans flotants de darrere, l’increment de zones amb boies de fondeig i l’augment dels amarraments. En aquest sentit, el Bloc recorda que “l’any 2011 n’hi havia 432; i l’any 2014 n’hi havia 720”. El nou pla preveu fins a 939 amarraments. Segons el Bloc, “això representa un augment del 30% respecte al 2014 i un augment del 117% respecte al 2011”.

La mateixa formació política també s’ha pronunciat en contra de la darrera decisió anunciada aquest passat dimarts per part de Ports IB, i que afecta principalment a la zona de les barraques. És pretén impedir l’accés a la zona als vehicles i vianants mitjançant uns murs de marès.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència