Connect with us

Actualitat

Ports impedirà l’accés de vehicles i vianants a les barraques de Portocolom amb peces de marès

Acaben les tasques de prospecció arqueològica que condicionaran les obres de reforç del port de Portocolom

Un informe tècnic conclou que la zona en qüestió presenta problemes estructurals importants i que no es poden fer servir ni es pot trepitjar per damunt

El pròxim dilluns dia 30 d’agost està prevista la col·locació de peces de marès damunt les barraques de Portocolom per tancar aquesta zona a l’estacionament de vehicles i en alguns casos també de vianants, segons ha avançat aquest dimarts Ports IB.

L’organisme públic recorda que està en redacció el “Projecte de rehabilitació dels conjunts de varadors de Portocolom, i la reforma de la urbanització de diverses parts del Port” i que una de les primeres tasques d’aquest projecte és realitzar un informe de l’estat actual de les estructures i fer una proposta d’actuacions urgents en cas que sigui necessari.

A principi d’aquest mes d’agost, l’entitat portuària va rebre un informe tècnic que conclou que “hi ha una sèrie de barraques amb problemes estructurals importants i que no es poden fer servir ni es pot trepitjar per damunt”. Per aquesta raó, Ports considera urgent prohibir l’accés a aquestes zones.

Segons l’entitat portuària, “a la zona del riuet (carrer del Carme) ja estava prohibit aparcar, però s’ha pogut comprovar que se’n continua fent ús, fins i tot com aturada de vehicles de càrrega i descàrrega de mercaderies”

Recorden que “a la zona del riuet (carrer del Carme) ja estava prohibit aparcar, però s’ha pogut comprovar que se’n continua fent ús, fins i tot com aturada de vehicles de càrrega i descàrrega de mercaderies. És per això que, per tal de no permetre de cap manera l’estacionament de vehicles damunt de les barraques de la zona, es procedirà a la delimitació de la zona de vianants del tràfic rodat”.

Aquesta delimitació, “per tal que quedi tan integrada com sigui possible a l’entorn, es farà amb blocs de marès, de forma similar al muret que limita el final de les construccions”, segons exposa Ports.

Finalment, també recorda el risc d’enderroc d’aquestes estructures i que no es pot accedir a les zones delimitades i senyalitzades.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència