Connect with us

Oci i Cultura

Beatriz Polo i Catalina Julve, guanyadores del VII Certamen Arts Plàstiques ‘Ciutat de Felanitx
’

Beatriz Polo i Catalina Julve, guanyadores del VII Certamen Arts Plàstiques 'Ciutat de Felanitx
'

Les obres de dotze participants estaran exposades fins al 3 d’octubre a la Sala d’exposicions de la Casa de Cultura

En el VII Certamen d’Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx es varen presentar un total de 54 dossiers. Obres de diferents disciplines de les quals dotze han estat seleccionades i que es poden visitar en l’exposició col·lectiva del Centre Cultural. De la cinquantena d’obres presentades val a dir que s’han presentat de diferents indrets, Mallorca, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid, Itàlia, Xile o el Marroc.

Beatriz Polo aconseguia el primer premi, dotat amb 4.500 euros amb la seva obra «A Laia. Àlbum para una hija no nacida». Un projecte fotogràfic que reflexiona i visualitza el dol perinatal, reivindicant el temps de dol que les dones i les seves parelles necessiten per refer-se quan han viscut una pèrdua per avortament, de forma natural o que simplement de forma voluntària han decidit interrompre l’embaràs.

La segona classificada, aconseguint un premi de 2.000 euros ha estat l’artista manacorina Catalina Julve amb l’obra «Alfabetización de la primera brigada mixta». La peça, composta de 14 papers dibuixats en carbonet, forma part del projecte polígon trist Parcela Obscura en el que es posa la mirada en el context històric de la Guerra Civil Espanyola a partir de la recerca i la interpretació dels arxius fotogràfics.

A les dues guanyadores que exposaran les seves creacions fins al 3 d’octubre s’hi han d’afegir obres de Gabriela Seguí, Mariajo Ribas, Josep Santa Maria, Pepe Cañabate, Marcos Vidal, Mariana Sarraute, Antonella Zorzi, Susana Gaitán, Sergi Clavé i Cati Cànoves.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència