Connect with us

Esports

La lesió que pateix Nadal no té remei quirúrgic

La lesió que pateix Nadal no té remei quirúrgic

Coneguda sota el nom de la síndrome de Müller-Weiss, consisteix en una displàsia de l’escafoide que es produeix en la infància i es manifesta quan ets adult

El tennista Rafel Nadal ha anunciat aquest divendres que donava per acabada la present temporada a causa de les contínues molèsties que ve sofrint, des de fa anys, al seu peu esquerre.

El problema que afecta el tennista de Manacor és una lesió crònica. Més aviat, es tracta d’una malaltia degenerativa que li ve turmentant des dels 18 anys: coneguda sota el nom de la síndrome de Müller-Weiss. No té solució quirúrgica. És a dir, que no es pot resoldre al 100% mitjançant una operació.

Sol manifestar-se damunt els 40 anys, però en el cas dels esportistes d’elit, com és el cas de manacorí, pot aparèixer abans a causa del fort estrès físic al qual estan sotmesos des de l’inici de les seves trajectòries.

Segons han reconegut alguns especialistes, aquesta malaltia, amb el pas dels anys, acaba per afectar els genolls, com li ha ocorregut al tennista.

Des que va ser descoberta la dolència del peu esquerre, Nadal ha seguit competint al màxim nivell gràcies a unes plantilles especials que desviaven el punt de suport i d’unes sabatilles específicament dissenyades per a ell que li han permès continuar competint fins fa uns mesos.

Són tendència