Connect with us

Esports

Nadal dóna per acabada la present temporada

Medvédev va vendre cara la seva derrota: Nadal guanya la final més difícil de la seva carrera

El tennista reconeix a les xarxes que “duc un any patint molt més del que tocaria amb el meu peu i necessit agafar-me un temps”

El tennista manacorí Rafel Nadal ha comunicat aquest divendres a través de les xarxes socials que posa punt final a la seva temporada a causa de la necessitat d’agafar-se “un temps” i dedicar-lo a recuperar-se bé d’una lesió al peu que ja dur molt temps arrossegant. Nadal diu que està “patint molt més del que tocaria”.

El tennista ha reconegut que no és una lesió nova, sinó que dur tractant-la des del 2005, encara que no li ha impedit en cap moment desenvolupar la seva carrera esportiva amb normalitat: “Cal canviar una sèrie de coses i intentar entendre quina ha estat l’evolució del peu en aquests últims temps”. A més, diu que “duc una temporada que les coses no van com deurien, com ens agradaria a tots, i és el moment de prendre decisions”. Nadal, amb caràcter competitiu, assegura que és moment d'”un tipus de tractament una mica diferent per trobar una solució a aquest problema o almenys que millori de cara a poder continuar tenint opcions durant els següents anys”.

Nadal, poc acostumat a parlar de si mateix, també deixa clar que malgrat tot es troba amb “la màxima il·lusió i predisposició fer el que faci falta per recuperar la millor forma possible, per continuar competint per les coses que realment em motiven”. Acaba el seu comunicat agraint el suport rebut durant aquests últims mesos tan complicats per a ell.

Són tendència