Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament de Llucmajor recupera la concessió de les piscines municipals

A partir d’ara la gestió serà mitjançant contractes de serveis

L’Ajuntament de Llucmajor ha recuperat la con- cessió de les piscines municipals de Llucmajor i s’Arenal i assumeix la gestió d’aquest servei. La gestió de les piscines estava fins ara en mans de l’empresa Gesport Balear a la qual li quedaven 8 anys de concessió però s’ha arribat a un acord entre les dues parts per tal de rescindir el contracte i municipalitzar el servei.

A partir d’ara, l’àrea d’Esports aplicarà un nou model de gestió contractant directa- ment els serveis a empreses especialitzades i amb experiència contrastada. De fet, l’Ajuntament de Llucmajor ja ha tret a concurs les clàusules del contracte del ser- vei “per a l’organització i dinamització d’activitats físiques, servei de socorrisme aquàtic, recepció i activitats de campus a les piscines municipals de Llucmajor i S’Arenal”. Les empreses interessades a presentar ofertes poden fer-ho fins al pro- per dia 25 d’agost a les 13.00 hores.

La contractació dels esmentats serveis, surten a licitació per 1’3 milions d’euros i un contracte de 2 anys, és a dir, des del dia 1 de setembre de 2017 a l’1 de setem- bre de 2019. L’empresa que finalment es contracti, prestarà els serveis esmentats i cobrarà les quotes als usuaris que remetrà a l’Ajuntament de Llucmajor cada mes. En aquest sentit, el concurs especifica que els preus seran els que marca l’ordena- nça municipal reguladora per a la prestació de serveis i utilització d’instal·lacions esportives. En aquest sentit però el regidor d’Esports, Tomeu Tugores (PSOE), ex- plica que “l’objectiu de l’equip de govern actual és aplicar una baixada de preus per tal de facilitar l’accés i apropar el servei a més ciutadans i ciutadanes”.

Els clubs de natació del municipi podran fer ús de la piscina de Llucmajor per a les seves activitats quan fins ara només podien utilitzar la de s’Arenal

En aquest sentit, Tugores apunta que una altra de les novetats amb aquest canvi del model de gestió, és que els clubs de natació del municipi podran fer ús de la piscina de Llucmajor per a les seves activitats quan fins ara només podien utilitzar la de s’Arenal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència