Connect with us

Actualitat

Un home és detingut amb 26 paperines de cocaïna a Porto Cristo

Un home és detingut amb 26 paperines de cocaïna a Porto Cristo

L’ara arrestat, que anava caminant pel carrer, va intentar desfer-se de la substància davant la presència policial

Agents de la Policia Nacional han procedit a la detenció d’un home d’origen marroquí de 37 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La detenció es va produir el capvespre del passat dimecres.

Els fets es van produir quan una patrulla policial es trobava fent tasques de seguretat ciutadana en un carrer del nucli costaner i va poder observant a un home que anava caminant, qui davant la presència dels agents va llançar sota d’un cotxe un objecte blanc, accelerant a continuació la marxa amb la clara intenció d’evadir-se de la zona.

Davant d’aquest comportament estrany, els agents van procedir a identificar-lo, podent comprovar que duia nombrosos bitllets de petit import i dos telèfons mòbils.

Un dels policies es va dirigir a comprovar el que havia llançat l’home, esbrinant que es tractava d’un mocador blanc i a l’interior es trobaven vint paperines amb una substància blanca, que semblava cocaïna.

Posteriorment, l’home va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, se li van intervenir doblers en efectiu, dos telèfons mòbils i vint-i-sis paperines de cocaïna preparades per a la seva posterior venda.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com