Connect with us

Societat

Tinder exigirà el DNI als seus usuaris

La popular aplicació de cites Tinder acaba de fer públic una decisió que pot acabar per transformar el seu ús i el tipus de públic que la utilitza. La plataforma ha anunciat que afegirà una verificació d'identitat dels seus usuaris, encara que de moment "el producte començarà sent voluntari", segons un comunicat de l'empresa que evidència que acabarà no sent-ho. Per a alguns, la necessitat de verificar la identitat mitjançant un document oficial pot convertir-se directament en un motiu per deixar d'utilitzar Tinder. No existeixen informes fiables sobre l'estat civil o de relació de parella dels qui recorren a l'app a la recerca d'un contacte amorós o directament sexual, però existeixen evidències que existeix un considerable nombre de persones casades que cerquen viure un 'aventura' mitjançant aquesta aplicació.

La plataforma de cites vol evitar amb aquesta mesura que els qui la utilitzen amaguin la seva veritable identitat

La popular aplicació de cites Tinder acaba de fer públic una decisió que pot acabar per transformar el seu ús i el tipus de públic que la utilitza. La plataforma ha anunciat que afegirà una verificació d’identitat dels seus usuaris, encara que de moment “el producte començarà sent voluntari”, segons un comunicat de l’empresa que evidència que acabarà no sent-ho.

Per a alguns, la necessitat de verificar la identitat mitjançant un document oficial pot convertir-se directament en un motiu per deixar d’utilitzar Tinder. No existeixen informes fiables sobre l’estat civil o de relació de parella dels qui recorren a l’app a la recerca d’un contacte amorós o directament sexual, però existeixen evidències que existeix un considerable nombre de persones casades que cerquen viure un ‘aventura’ mitjançant aquesta aplicació.

Són tendència