Connect with us

Actualitat

Baixa el nombre de pacients en planta, però puja el d’ingressats a l’UCI de l’Hospital de Manacor

El Govern dóna llum verda a les obres d'ampliació de l'Hospital de Manacor

Dues noves persones han ingressat a la unitat de cures intensives per casos de contagi en les últimes hores; en total sumen 10 malalts atesos

L’Hospital de Manacor viu una setmana de fluctuacions pel que fa a les entrades i sortides de pacients relacionats amb la Covid-19. Fins a 22 pacients s’han arribat a concentrar aquesta setmana en la planta on són atesos els malalts de coronavirus. Aquesta xifra, segons la darrera actualització de les dades, ha minvat fins a 18 en les últimes 24 hores. Desgraciadament no és aquest el cas que s’ha donat en la unitat de cures intensives (UCI) del centre hospitalari, que ha passat de 8 a 10 pacients atesos entre ahir i avui.

Malgrat el lleu increment de casos que s’ha produït a l’Hospital de Manacor, i segons el balanç diari del Govern, continua baixant la pressió en les unitats de vigilància intensiva (UCI) dels hospitals de les Illes, del 23,1% de la jornada anterior ha passat al 22,5% aquest dijous, amb 77 pacients greus per la infecció, dos menys que ahir.

L’Hospital viu una setmana de fluctuacions pel que fa a les entrades i sortides de pacients relacionats amb la Covid-19

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com