Connect with us

Actualitat

L’Ajuntament d’Artà reclama a Salut que restableixi el servei mèdic de la Colònia de Sant Pere

Artà també decideix suspendre les festes de Sant Salvador d'enguany

Mesura temporal: Dimecres que ve està previst que hi hagi un metge un pic per setmana fins que es trobi una solució definitiva

L’Ajuntament d’Artà va celebrar aquest dimarts una junta de portaveus dels diferents partits polítics municipals per tractar el tema de la suspensió del servei mèdic a la Unitat Bàsica de la Colònia de Sant Pere.

Durant la trobada es va tractar la problemàtica ocasionada i es va acordar fer arribar una carta a la Conselleria de Salut amb una sèrie de punts que es detallen a continuació:

-Traslladar al Servei de Salut de les Illes Balears les més de 400 firmes que s’han recollit per exigir la restitució del servei.

-Exigir el restabliment del servei mèdic (metge o metgessa) a la Unitat Bàsica de la Colònia de Sant Pere, el qual, si no pot ser com s’havia acordat (4 pics per setmana), que sigui, com a mínim, un pic per setmana i amb el compromís d’incrementar aquesta presència fins a arribar als quatre acordats.

-Mantenir el servei d’infermeria que es presta actualment (tres pics per setmana).

-Reprendre al més aviat possible el servei d’extracció de sang un pic per setmana.

La Conselleria de Salut, per la seva part, ha fet a saber a l’Ajuntament que dimecres que ve a la Colònia hi haurà servei mèdic de 10.30 h a 13 h. Aquesta mesura s’aplicarà de manera temporal mentre es fan les gestions oportunes per restablir el servei, segons ha informat el Consistori artanenc.

Són tendència