Connect with us

Actualitat

Quatre detinguts després d’un robatori amb violència a uns turistes a Porto Cristo

Quatre detinguts després d'un robatori amb violència a uns turistes a Porto Cristo

Un grup d’alemanys van comprovar que els havien sostret les seves pertinences després de prendre un bany a la platja

Agents de la Policia Nacional a Manacor, han detingut a quatre persones, dos majors d’edat, un d’origen marroquí de 22 anys i un altre espanyol de 21 anys, així com dos menors, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència ocorregut fa uns dies a Porto Cristo.

Els fets van ocórrer la matinada del dimecres de la setmana passada a la platja d’aquest nucli costaner, quan quatre turistes alemanys en sortir de prendre un bany van comprovar que els havien sostret les seves pertinences, per la qual cosa van demanar per l’ocorregut a un grup de joves que es trobaven en les proximitats.

Aquest grup de joves, aprofitant l’ocasió i veient la possibilitat d’aconseguir doblers dels turistes, els van demanar una gratificació econòmica en cas de recuperar els objectes sostrets.

Passats uns minuts, aquest grup de joves es va tornar a acostar als turistes alemanys comunicant-los falsament que havien recuperat les seves coses i que havien estat lliurades en una comissaria, exigint el pagament de la gratificació acordada. Els turistes en veure que es tractava d’un engany es van negar a fer efectiva la gratificació amb l’excusa de no dur doblers.

Actitud agressiva i persecució

Frustrades les seves expectatives el grup de joves va adoptar una actitud més agressiva cap als turistes, proferint crits i amenaces.

En vista de la situació els turistes van decidir abandonar el lloc dels fets a la carrera sent perseguits pel grup de joves. Una de les víctimes va rebre diverses empentes i una puntada a l’esquena.

Una de les víctimes retinguda

Tres dels turistes van aconseguir refugiar-se en el domicili, no obstant això el quart, en quedar ressagat, va ser retingut pels perseguidors, no permetent-li accedir a l’edifici, condicionant el poder deixar-lo entrar previ pagament dels doblers exigits.

Finalment els turistes van reunir doblers en l’habitatge i un d’ells va baixar fins a l’entrada de la finca, fent entrega dels doblers als joves per la porta d’accés. Als agressors els va semblar poca quantitat, exigint més doblers.

En un moment de distracció, mentre debatien l’exigència d’una major quantitat econòmica, el turista retingut va sortir corrent cap al portal introduint-se a l’interior i tancant la porta, moment en què els agressors van sortir corrent.

Després de la denúncia interposada davant la Policia Nacional a Manacor, els agents van aconseguir identificar un a un als agressors dels alemanys, sent detinguts tots els implicats dins de les 24 hores posteriors a la comissió dels fets, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència. Un dels presumptes autors, durant la seva detenció, duia un ganivet amagat entre les seves pertinences que va ser intervingut.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com