Connect with us

Vist a les xarxes

Necessitau nines per als puters de l’illa?

Necessitau nines per als puters de l'illa?

Aquesta és la pregunta que la periodista d’OKdiario, Cristina Seguí, ha trasllat a Francina Armengol després que el Govern s’oferís a acollir a dones i nines refugiades de l’Afganistan

Hi ha dies en què Twitter es converteix en l’autèntic abocador social per excel·lència. La periodista del digital OKdiario, i declarada anticomunista i antifeminista, Cristina Seguí, no va tenir cap objecció al’hora de traslladar la següent pregunta a la presidenta del Govern, Francina Armengol, després que Balears s’hagués ofert aquest dilluns per a acollir a dones i nines refugiades de l’Afganistan.

Seguí, creiem entendre, mostrava la seva sorpresa per la proposta del Govern després que el PSOE de Balears s’hagi negat sempre a la creació d’una Comissió d’Investigació sobre els possibles casos de prostitució a menors tutelats a Mallorca: Necessitau nines per als puters de l’illa?, preguntava Seguí a Armengol.

El tuit en qüestió ha generat tot tipus de reaccions. Destaca la resposta del periodista, escriptor i polític gallec, Antón Losada, qui ha considerat que “aquest tuit converteix a la seva autora i a Twitter España en autors de dos delictes: calúmnia (art. 205 i següents CP) i acusació falsa (art. 456 CP)”.

Molts mitjans han tractat l’assumpte com a notícia. Seguí mostrava la seva estranyesa pel fet que la seva pregunta hagi donat peu a titulars.

Són tendència