Connect with us

Actualitat

Xisco Duarte: “Les Festes de Sant Agustí d’enguany s’han oblidat de tots els felanitxers i felanitxeres”

Xisco Duarte: "Les Festes de Sant Agustí d'enguany s'han oblidat de tots els felanitxers/res"

El portaveu socialista ha criticat “l’opacitat de l’equip de govern, la falta de seny i el cost”

El portaveu del grup municipal socialista de Felanitx, Xisco Duarte, ha denunciat aquest dimarts la falta de transparència del govern municipal davant l’organització de les Festes de Sant Agustí 2021 i ha lamentat que s’hagi fet una gestió de la programació sense comptar amb els representants de l’oposició i sense tenir en compte als felanitxers i felanitxeres.

“Han convocat la Junta de portaveus per informar-nos amb només 48 hores d’antelació, impedint la nostra participació i demostrant una vegada més l’opacitat amb la qual funciona aquest equip de govern. A hores d’ara, no sabem res de com serà l’inici de les festes, ni tan sols el seu format, si és d’assegut o de dret, ni qui controlarà l’aforament, qüestions que ens preocupen molt en aquests moments que seguim amb una incidència alta de contagis”, ha declarat Duarte.

El representant socialista també s’ha mostrat crític amb el cost que tindran les festes patronals enguany, en plena pandèmia, que suposaran una despesa de més de 130.000 euros a les arques municipals. “Ens preocupa molt aquesta tudada de doblers en un moment que demana precisament estalvi i contenció de la despesa, centrats en la recuperació econòmica i en donar suport als sectors més afectats”, ha afegit.

Els socialistes denuncien “la pèssima gestió que s’ha fet respecte a l’entrega d’invitacions per assistir als actes i actuacions. Les entrades presencials es varen esgotar als primers dies i les digitals, hores després, tot i que la gran majoria de persones denuncia la fallada de la plataforma a l’hora de poder accedir a les entrades”, expliquen.

Duarte ha lamentat el fet que no s’hagi “reservat un nombre d’invitacions exclusives pels felanitxers i felanitxeres i apostar, com sempre s’havia fet, per certa discriminació positiva per a garantir que els veïns i veïnes poguessin gaudir de les seves festes patronals. Felanitx paga la festa a tothom i deixa a fora als residents”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència