Connect with us

Vist a les xarxes

Una publicació d’ASI Llucmajor atacant al col·lectiu feminista aixeca una polseguera política en les xarxes

Una publicació d'ASI Llucmajor atacant al col·lectiu feminista aixeca una polseguera política en les xarxes

En al·lusió a la vacant de 5 places laborals a l’ambaixada espanyola a l’Afganistan: “paguen molt bé i allà fan falta dones”, ressalta el desafortunat text del citat grup polític

Una desafortunada publicació en la pàgina de Facebook de la formació ASI de Llucmajor, grup que forma part de l’actual pacte de govern municipal amb el PP, Ciutadans i El Pi, ha provocat tot tipus de reaccions en les xarxes socials en aquestes últimes hores.

El lamentable text divulgat per aquesta formació política, fa referència a la vacant publicada ahir dilluns en el BOE, on apareixen una comunicació del Ministeri d’Afers Exteriors del govern espanyol convocant 5 places laborals en l’ambaixada espanyola a l’Afganistan, en plena revolta dels talibans, enmig d’una convulsió política i social majúscula i on els drets de les dones estan seriament en perill.

ASI ridiculitza aquesta convocatòria, amb un text on pot llegir-se: “paguen molt bé i allà fan falta dones. Avisa a les feministes que coneguis a veure si els interessa la plaça”.

Les reaccions no s’han fet esperar, principalment per part de determinats grups polítics (PSIB-PSOE i MÉS), condemnant l’ofensiu comentari i exigint al batle de Llucmajor, Éric Jareño, “una contundent condemna a la publicació del seu soci de govern, així com la immediata retirada de dita publicació de les xarxes socials per la banalització d’una tragèdia humanitària”, exigeixen els socialistes.

Els socialistes exigeixen al batle de Llucmajor, Éric Jareño, “una contundent condemna a la publicació del seu soci de govern, així com la immediata retirada de dita publicació de les xarxes socials”

Per la seva banda, MÉS per Llucmajor també ha reaccionat al comentari d’ASI, demananat al batle i a la resta de grups polítics que formen part del pacte municipal, “si comparteixen aquesta manera de fer del seu soci de govern o l’obligaran a rectificar”. Segons MÉS, “ASI sobrepassa tots els límits i demostra una manca d’escrúpols amb un poble que ho passa molt malament”.

Segons MÉS per Llucmajor, “ASI sobrepassa tots els límits i demostra una manca d’escrúpols amb un poble que ho passa molt malament”

Ni el batle, ni la resta de grups que formen el govern municipal de Llucmajor, de moment, ni han condemnat el comentari ni tampoc s’han desmarcat d’ell.

Una publicació d'ASI Llucmajor atacant al col·lectiu feminista aixeca una polseguera política en les xarxes

Són tendència