Connect with us

Actualitat

El dia de Sant Agustí, els bars i cafeteries de Felanitx hauran de tancar entre les 17 i les 19.30 hores

El dia de Sant Agustí, els bars, cafeteries i restaurants de Felanitx hauran de tancar entre les 17 i les 19.30 hores

Així ho estableix un ban municipal signat pel batle, que estableix 10 mesures d’obligat compliment amb motiu de les festes

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha defensat aquest dimarts en roda de premsa, que les festes de Sant Agustí 2021 es puguin celebrar sense problemes, sempre que es respectin les mesures sanitàries i seguretat vigents per fer front a la Covid-19. El mateix batle ha recordat que aquestes no seran les primeres festes que se celebraran enguany al municipi, i ha recordat que “ha quedat demostrat que si tothom compleix les normes, no toqui haver-hi cap problema”. Això sí, ha fet incís en dir que enguany a Felanitx “no se celebren verbenes, se celebren concerts” amb unes normes molt clares d’obligat compliment per part de tots.

Precisament aquest dimarts s’ha reunit la junta de portaveus del Consistori per tractar les mesures amb motiu de les festes de Sant Agustí. Des de batlia s’ha dictat un ban dirigit a la ciutadania on es vol recordar les mesures adoptades per la Comunitat Autònoma i les que l’Ajuntament reforçarà aquests dies per contenir la covid.

Jaume Monserrat: “Enguany a Felanitx no se celebren verbenes, se celebren concerts”

El ban en qüestió fa esment a 10 mesures concretes, entre les quals destaca el fet que dia 28 d’agost, festivitat de Sant Agustí, els bars, cafeteries i restaurants del poble hauran de romandre tancats entre les 17 i les 19.30 hores del capvespre. Tampoc és permetrà que aquests negocis puguin col·locar barres a l’exterior dels negocis. Així mateix, no s’autoritzarà cap ampliació de terrasses de la que actualment ja està autoritzada. L’horari de tancament dels establiments serà el legalment autoritzat. En cap cas es podrà superar la 1.00 de la matinada.

Tampoc es permetrà posar música ni a l’interior ni a l’exterior dels locals. Excepcionalment es podran realitzar petits concerts sempre que s’hagi obtingut l’autorització prèvia de l’Ajuntament, complint amb tota la normativa d’aplicació.

Tampoc es permetrà posar música ni a l’interior ni a l’exterior dels locals d’oci

El ban municipal també prohibeix l’ús d’envasos de vidre a la via pública o espais públics, ni la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys. Estan totalment prohibides els botellots. Tampoc estaran permeses les aglomeracions ni concentracions de gent a la via pública i en tot moment s’hauran de complir la mesura de manteniment de la distància de seguretat interpersonal.

El batle també ha manifestat que s’han demanat reforços d’efectius de policia local a Campos, Llucmajor, Inca i Santanyí. També es comptarà amb els reforços per part de la Guàrdia Civil i un número indeterminat d’agents Covid habilitats per part del Govern.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència