Connect with us

Comunitat

Armengol diu que els professionals del sector sanitari que no volen vacunar-se són uns “irresponsables”

El PP exigeix explicacions públiques a Armengol per la informació que la vincula a la recerca sobre l'Autoritat Portuària

L’Executiu demana al govern espanyol fer controls de doble vacunació per a poder accedir a les residències

La presidenta del Govern, Francina Armengol , ha lamentat aquest dilluns que hi hagi professionals de l’àmbit sanitari que no vulguin vacunar-se.

Armengol, ha declarat que els treballadors d’hospitals, residències de gent gran o centres de salut que no volen vacunar-se són uns “irresponsables”. Per a la presidenta del Govern, la vacunació hauria de ser obligatòria per a aquests professionals perquè treballen en espais de risc. Ha declarat que és una mesura que funciona en molts territoris i Balears espera que pugui ser debatuda en els pròxims consells interterritorials del Ministeri de Sanitat.

“Crec, sincerament, que és una falta de responsabilitat, segons quin treball exerceixes, no estar vacunat. Ara tothom té possibilitat de vacunar-se. Si treballes en una residència de majors, en un hospital, en un centre de salut o en unes activitats que són de risc, és una irresponsabilitat anar a aquests espais sense estar vacunats. Jo crec que sí”, ha considerat Armengol.

El Govern ha demanat a l’Estat que aprovin una normativa estatal per a poder implantar controls de doble vacunació per a accedir a determinats espais tancats, com és el cas de treballadors de residències de gent gran.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència