Connect with us

Societat

Estem a les portes del cap de setmana més calorós de la història a les Illes?

Estem a les portes del cap de setmana més calorós de la història a les Illes?

Alguns municipis del Pla i sud de Mallorca, Palma, Marratxí, Santa Maria, Consell, Sencelles, Santa Eugènia o Algaida… podrien registrar temperatures de rècord durant els dos pròxims dies

Avui la calor torna a ser extrema a molts indrets de l’interior i Migjorn de Mallorca. Fins a les 15.45 hores d’avui les temperatures més altes s’han registrat a Llucmajor i Porreres, amb 40,7 graus. En aquests dos municipis, les mínimes durant aquesta nit passada han estat de 23,6 i 24 graus, respectivament. A Campos la màxima d’avui ha estat de 39,3 °C.

La pregunta ara és saber si estem a les portes d’un cap de setmana que pot deixar-nos temperatures màximes de rècord a Mallorca. Alguns pronòstics vaticinen que sí, amb valors superiors als 40 °C en molts punts de Mallorca, principalment el diumenge, i les zones més afectades serien alguns municipis del Pla i sud de Mallorca, Palma, Marratxí, Santa Maria, Consell, Sencelles, Santa Eugènia i Algaida, per esmentar només alguns exemples. Altres previsions assenyalen que en algunes zones de l’interior de l’illa es podrien arribar a superar els 41ºC.

Sembla que aquesta onada de calor s’acabarà dilluns.

Són tendència