Connect with us

Comunitat

El pic d’aquesta onada de calor arribarà el cap de setmana

El pic d'aquesta onada de calor arribarà el cap de setmana

Aquest dijous, els termòmetres marcaven 37,4 °C a Porreres a les 12 del migdia

Aquest dijous a Mallorca hem tornat a viure un dia força feixuc, amb els termòmetres marcant temperatures màximes durant el dia entre els 34 i els 36ºC de mitjana a la major part de municipis de l’interior. Valgui com a exemple, el fet que a les 12 del migdia (segons les dades de l’Aemet a Balears) a Porreres la temperatura ja s’havia enfilat fins als 37,4 graus, amb l’afegit de molta sensació de xafogor per culpa de la humitat i la pols africana.

Aquests dies també estan sent altes les temperatures mínimes i continuaran sent-ho. De mitjana, entre els 25 i els 26 °C.

De cara a aquest divendres, les màximes podrien ser una mica inferiors a les d’avui (36ºC de mitjana general), però l’ambient serà idèntic al que duim vivint aquests últims dos dies.

El pic d’aquesta onada de calor arribarà el cap de setmana, principalment el diumenge (com es pot veure en el gràfic que adjuntam a la notícia, divulgat per l’Aemet), amb temperatures clarament per sobre del que és habitual. En la major part del territori hi haurà màximes al voltant dels 40 graus.

Només ens cal aferrar-nos a l’esperança que s’acabi confirmant que la situació podria millorar notablement a partir del dilluns.

Només ens cal aferrar-nos a l’esperança que s’acabi confirmant que la situació podria millorar notablement a partir del dilluns

Són tendència