Connect with us

Actualitat

Demanen que Salut restitueixi el servei mèdic a la Unitat Bàsica de la Colònia de Sant Pere

Demanen que Salut restitueixi el servei mèdic a la Unitat Bàsica de la Colònia de Sant Pere

Després de les protestes veïnals que s’han vist sorpresos per la supressió de l’atenció sanitària en ple estiu

Els veïns de la Colònia de Sant Pere han vist aquests dies com el servei mèdic que rebien en la Unitat Bàsica de la zona ha deixat de prestar els seus serveis, sense previ avís, en plena temporada d’estiu.

Aquest fet ha provocat les corresponents protestes dels usuaris, que han demanat la mediació de l’Ajuntament d’Artà davant la Conselleria de Salut perquè el servei sigui novament restablert el més aviat possible.

Aquest dijous, el portaveu del partit conservador a Artà, Joan Lliteras, ha demanat al govern municipal que pressioni el Govern “perquè tinguem metge a la Colònia

El Partit Popular d’Artà reclama la restitució immediata del servei mèdic, suprimit des del passat dia 5 d’agost després de dues baixes del personal sanitari.

El servei mèdic va ser suprimit el passat dia 5 d’agost després de dues baixes del personal sanitari

Recorden que la manca de servei mèdic a la Colònia de Sant Pere “està provocant nombrosos problemes i molèsties als residents, que s’han de desplaçar el centre de salut d’Artà, a 14 quilòmetres, per a poder ser atesos”, ha explicat Lliteras.

Els populars també manifesten la seva disconformitat amb què des del Govern “només es demani paciència i es digui que estan fent feina per a solucionar el problema”.

Són tendència