Connect with us

Societat

Extreuen 37,8 quilograms de fems en aigües de Cala Gran, a Cala d’Or

Extreuen 37,8 quilograms de fems en aigües de Cala Gran, a Cala d'Or

Gràcies a una intervenció d’un grup de voluntaris, amb motiu de les Festes de Santa Maria del Mar

Ahir diumenge, 8 d’agost, un grup de voluntaris es va reunir a la platja de Cala Gran, en el nucli de Cala d’Or, amb poals i bosses per retirar la màxima quantitat de residus acumulats en les aigües d’aquest indret. En total es van poder treure 37,8 quilograms de fems; la majoria eren llaunes de begudes, ampolles de plàstic i llosques. També s’han trobat cordes, i altres objectes d’esbarjo a la platja, la majoria de plàstic, i restes d’embarcacions.

Des de l’Ajuntament de Santanyí, la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, ha volgut agrair la iniciativa i la feina dels voluntaris: “a vegades oblidam el privilegi que tenim de viure en un entorn com aquest, i per això les institucions hem d’estar al costat d’iniciatives com aquesta. Hem de donar les gràcies als organitzadors i als voluntaris el seu compromís, així com a tots als qui han col·laborat a fer que s’hagi pogut dur a terme”.

A més dels voluntaris, també han participat l’associació Protemar en la neteja del fons marí, i Esports Nàutics Mallorca, qui va cedir les embarcacions per facilitar la feina de trasllat de residus.

Són tendència