Connect with us

Societat

Extreuen 37,8 quilograms de fems en aigües de Cala Gran, a Cala d’Or

Extreuen 37,8 quilograms de fems en aigües de Cala Gran, a Cala d'Or

Gràcies a una intervenció d’un grup de voluntaris, amb motiu de les Festes de Santa Maria del Mar

Ahir diumenge, 8 d’agost, un grup de voluntaris es va reunir a la platja de Cala Gran, en el nucli de Cala d’Or, amb poals i bosses per retirar la màxima quantitat de residus acumulats en les aigües d’aquest indret. En total es van poder treure 37,8 quilograms de fems; la majoria eren llaunes de begudes, ampolles de plàstic i llosques. També s’han trobat cordes, i altres objectes d’esbarjo a la platja, la majoria de plàstic, i restes d’embarcacions.

Des de l’Ajuntament de Santanyí, la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, ha volgut agrair la iniciativa i la feina dels voluntaris: “a vegades oblidam el privilegi que tenim de viure en un entorn com aquest, i per això les institucions hem d’estar al costat d’iniciatives com aquesta. Hem de donar les gràcies als organitzadors i als voluntaris el seu compromís, així com a tots als qui han col·laborat a fer que s’hagi pogut dur a terme”.

A més dels voluntaris, també han participat l’associació Protemar en la neteja del fons marí, i Esports Nàutics Mallorca, qui va cedir les embarcacions per facilitar la feina de trasllat de residus.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència