Connect with us

Actualitat

Biel Company evita una crisi de govern a Manacor

El president del PP va facilitar l’acord entre les candidatures de Maria Antònia Sansó i Pedro Rosselló per evitar que els resultats del Comité Local del partit conservador tinguessin conseqüències en la governabilitat de l’Ajuntament

Cap de setmana molt mogut políticament parlant a Manacor. La disputa de la presidència del PP de Manacor amb les candidatures de Maria Antònia Sansó i Pedro Rosselló ha provocat una allau de telefonades dirigides al president del partit, Biel Company. Pedro Rosselló fa dies que forçava un acord entre les dues candidatures per evitar sortir derrotat i debilitat de la convocatòria electoral. Ambdós candidats aquest dimarts al migdia han anunciat l’acord a dues bandes. Maria Antònia Sansó serà elegida presidenta del partit en l’àmbit municipal, mentre que el batle passarà a ser un membre més del Comitè polític. Amb aquest acord s’ha evitat fer efectiva l’amenaça de Rosselló de traslladar la crisi política del seu partit a la governabilitat municipal i al mateix temps s’ha evitat que el batle, que hauria sortit fortament derrotat en cas que les dues candidatures haguessin optat a presidir el partit conservador per separat, sortís molt debilitat davant la falta de suport per part del mateix partit. Biel Company que durant tots aquests dies s’havia posicionat en contra de l’acord, finalment va decidir accedir per tal d’evitar mal majors.

Després de moltes insistències des de tots els àmbits, aquest passat dilluns i en el ‘darrer alè’ va decidir donar el seu braç a torça i facilitar l’acord.

Són tendència