Connect with us

Actualitat

Els socialistes de Felanitx denuncien les mancances de neteja en el municipi

Els socialistes de Felanitx denuncien les mancances de neteja en el municipi

“La mala gestió està provocant problemes de salubritat”, segons Xisco Duarte

El grup municipal socialista a l’Ajuntament de Felanitx ha denunciat que “el municipi està més brut que mai i que, l’equip de govern no només no compleix amb la seva obligació de garantir un servei de neteja adequat, sinó que càrrega tota la responsabilitat de la brutícia sobre els ciutadans”.

Segons el portaveu socialista, Xisco Duarte, exposa que la mala gestió està provocant problemes de salubritat als carrers del nucli urbà, a més de produir una imatge molt negativa també per als visitants. “Només cal fer una passejada pels carrers per a comprovar-ho”.

Duarte parla de “contenidors desbordats, papereres plenes, entorns deteriorats, estris abandonats, excrements d’animals i brutícia incrustada en terra, i molta sense recollir durant setmanes”.

El representant socialista diu que la brutícia augmenta en tot el terme municipal, “però amb l’arribada de la calor, la presència de fems al carrer també suposen problemes de salubritat, amb males olors, plagues d’insectes inclosos i dificultant la mobilitat de les persones”.

També diu que tot i que les queixes dels ciutadans sobre la falta de neteja “són constants, els responsables municipals no estan donant-los cap resposta. Fa quasi un any que Catalina Soler és la responsable de posar remei a aquest problema, però ha estat incapaç d’aportar cap solució, tot i que ha tingut més recursos que mai per fer front a aquest problema”, assenyala.

Són tendència